Over ons

Het motto van de uitvaartvereniging bij het verzorgen van begrafenissen en crematies was altijd al en is nog steeds dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid. We realiseren deze doelstelling met het volgende team.

Na een overlijden reserveren Claudia Palmen en Léonce Renkens tijd en ruimte voor het regelen van de uitvaart. In een persoonlijk gesprek kan de uitvaart tot in de kleinste details en naar uw eigen wensen geregeld worden. Een groot aantal praktische zaken kunnen zij van u overnemen. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over Uitvaartvereniging Voerendaal. Mocht u nog een vraag hebben of vindt u het fijn als wij persoonlijk contact met u opnemen, gebruikt u dan onze contact pagina. Als u een overlijden wilt melden, bel dan:


045 – 575 07 09 (24 uur per dag)

Team

Uitvaartverzorgsters

Na een overlijden reserveren Claudia Palmen en Léonce Renkens tijd en ruimte voor het regelen van de uitvaart. In een persoonlijk gesprek kan de uitvaart tot in de kleinste details en naar uw eigen wensen geregeld worden. Een groot aantal praktische zaken kunnen zij van u overnemen. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over Uitvaartvereniging Voerendaal. Mocht u nog een vraag hebben of vindt u het fijn als wij persoonlijk contact met u opnemen, gebruikt u dan onze contact pagina. Als u een overlijden wilt melden, bel dan: 045 -5750 709Administratie

Ons kantoor is op werkdagen te bereiken van 9.00 uur – 12.30 uur. U wordt te woord gestaan door Tatjana Karlovic. Mocht u nog een vraag hebben of vindt u het fijn als wij persoonlijk contact met u opnemen, gebruikt u dan onze contact pagina. Als u een overlijden wilt melden, bel dan: 045 -5750 709

Gastvrouw / Gastheer

In de aanloop naar de uitvaart kunt u desgewenst persoonlijk afscheid komen nemen tijdens het rouwbezoek. U wordt ontvangen door Barbara Steijvers of Elzbeth Pluijmen.

Uitvaartleidsters

Op de dag van de uitvaart wordt u begeleid door één van onze uitvaartleidsters, Léonce Renkens of Anita Thewessen. Zij leiden de uitvaart in goede banen en zijn op die dag uw aanspreekpunt.

Bestuur van de vereniging

Het bestuur bestaat uit 5 leden, allen vrijwilligers. Uit dit bestuur vormen 3 leden het dagelijks bestuur: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het bestuur komt maandelijks bijeen en verzorgt de jaarlijkse ledenvergadering, waarin o.a. de contributie van de leden en het vergoedingenpakket worden besproken. Op dit moment zijn er de volgende bestuursleden: Frenk Lardinois (vice-voorzitter), Leon Boumans (penningmeester), Ine Keulers (secretaris), Guus Lemmens en Jan Jegers.