Over ons

Over ons

Het motto van de uitvaartvereniging bij het verzorgen van begrafenissen en crematies was altijd al en is nog steeds dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid. We realiseren deze doelstelling met het volgende team:
 

Uitvaartverzorgsters

Na een overlijden reserveren Chantalle Theunissen en Hedwig Senden tijd en ruimte voor het regelen van de uitvaart.
In een persoonlijk gesprek kan de uitvaart tot in de kleinste details en naar uw eigen wensen geregeld worden. Een groot aantal praktische zaken kunnen zij van u overnemen.  
 

Chantalle Theunissen

Hedwig Senden

Administratie

Ons kantoor is op werkdagen te bereiken van 9.00 uur – 12.30 uur.
U wordt te woord gestaan door Tatjana Karlovic.
 

Gastvrouw 

In de aanloop naar de uitvaart kunt u desgewenst persoonlijk afscheid komen nemen tijdens het rouwbezoek. U wordt ontvangen door Claudia Palmen.

Claudia Palmen

Uitvaartleidsters

Op de dag van de uitvaart wordt u begeleid door één van onze uitvaartleidsters, Claudia Palmen of Anita Thewessen. Zij leiden de uitvaart in goede banen en zijn op die dag uw aanspreekpunt. 

Claudia Palmen Anita Thewessen

Dragers

Onze dragers zorgen op de dag van de uitvaart in het geval van een H. mis voor de taken in de kerk en – in het geval van een begrafenis- voor de taken op de begraafplaats. Zij verzorgen bijv. de condeleancetafel, het begeleiden van de baar, verzorgen de collecte en het uitdelen van de gedachtenisprentjes.
 

Bestuur van de vereniging

Het bestuur bestaat uit 7 leden, allen vrijwilligers. Uit dit bestuur vormen 3 leden het dagelijks bestuur: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het bestuur komt maandelijks bijeen en verzorgt de jaarlijkse ledenvergadering, waarin o.a. de contributie van de leden en het vergoedingenpakket worden besproken. Op dit moment zijn er de volgende bestuursleden: Frans Kamps (voorzitter), Jacques Windműller (secretaris), Leon Boumans (penningmeester), Ine Keulers, Frenk Lardinois, Guus Lemmens en  Jan Jegers.